H & B Trading levert al meer dan 10 jaar het gehele assortiment van MIPRO geluidsapparatuur. MIPRO is een kwalitatief hoogwaardig Taiwanees merk die zijn sporen ondertussen ruimschoots heeft verdiend in Europa en de rest van de wereld. Met meer dan 200 medewerkers is het bedrijf al meer dan 50 jaar bezig met draadloze geluidstechniek.

MIPRO heeft een breed assortiment van, vooral, draadloze, geluidsapparatuur welke bekend staan om de geluidskwaliteit en technische innovatie. De apparatuur wordt reeds op vele plekken in Nederland ingezet op verschillende manieren binnen diverse doelgroepen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de toepassingen van conferentiezalen maar ook op toneel en binnen de professionele muziekindustrie.

Een zeer innovatief product is het draadloze, verrijdbare en oplaadbare geluidssysteem. Dit modulair op te bouwen systeem kan voorzien worden van verschillende draadloze microfoons of bodypacks en is tevens uit te rusten met een cd-speler of MP3-speler. Doordat dit systeem zeer flexibel is in te zetten wordt het op grote schaal gebruikt binnen de recreatiebranche zoals campings en zwembaden. Ook binnen de uitvaartbranche is dit product een groot succes door de flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Naast een breed assortiment aan MIPRO producten kan H & B Trading u uiteraard ook voorzien in alle benodigde accessoires en een degelijk advies.